Istoric Preturi

Promotie Carturesti: PROPUNERI PENTRU UN AN NOU MAI BUN

Click aici sa vezi lista cu toate promotiile de la , sau click aici sa te intorci la lista cu site-uri. Click pe numele promotiei pentru a o accesa

PROPUNERI PENTRU UN AN NOU MAI BUNDurata: 12 zile, 23 ore ( promotia a expirat)
Inceput promotie: 14 Ianuarie 2022 00:00
Sfarsit promotie: 26 Ianuarie 2022 23:59

Descriere:
Am putea dedica din start 2022 cititului și poate toate lucrurile se vor așeza cuminți la locul lor, pentru a urmări firele poveștilor pe care le propunem. După ce am primit undă verde la citit de la Matthew McConaughey la sfârșitul anului trecut, acum putem să tragem adânc aer în piept și să ne spunem “all right, all right, all right”.

Chiar dacă mai sunt sau nu la modă rezoluțiile, sigur am tras fiecare dintre noi linie și ne-am notat în minte sau în agenda preferată ce e de făcut mai bine și mai mult în 2022. Să ne gândim mai mult la noi, dar și la mediul în care respirăm. De la a găti mai sănătos, la a face sport, la a completa colecțiile de film, de muzică sau de cărți de bucate, pe carturesti.ro nu ne dezicem nici la început de 2022, așa că aveți până la 20% reducere în perioada 13-26 ianuarie, la tot ce vă poate face viața așa cum v-o doriți!