Istoric Preturi

Promotie Carturesti: BLUE MONDAY ESCAPE CU PANA LA 20% REDUCERE

Click aici sa vezi lista cu toate promotiile de la , sau click aici sa te intorci la lista cu site-uri. Click pe numele promotiei pentru a o accesa

BLUE MONDAY ESCAPE CU PANA LA 20% REDUCEREDurata: 8 zile, 23 ore ( promotia a expirat)
Inceput promotie: 18 Ianuarie 2022 00:00
Sfarsit promotie: 26 Ianuarie 2022 23:59

Descriere:
Începuturile sunt mereu... complicate; începutul de an nu este nici el o excepție. Este adevărat că în perioada imediat următoare sărbătorilor de iarnă, după ce depășim acel head rush dat de endorfine și cadouri, ne aliniem cu toții în spirit și energie iar axa care le traversează nu atinge cote maxime în permanență, dar nici nu trebuie. Oscilațiile pot fi utile și uneori revelatorii.

Ceea ce ne-am propus noi nu este nicidecum o invitație la aliniere într-un sens pozitiv exagerat și nociv, însă ne dorim să facem trecerea de la Blue Monday („Lunea cea tristă”, din engl. blue - trist, Monday - ziua de luni) spre la vie en rose mai ușoară pentru toți și să vă încurajăm să folosiți săptămânile care urmează ca pe un prilej pentru meditație.

Tragem, așadar, aer în piept împreună, numărăm până la 10 și apoi vă puteți uita peste selecția de cărți, filme, muzică și ciocolată pe care am pregătit-o și care, în perioada 17 – 26 ianuarie va sta sub semnul reducerilor cu până la 20%.