Promotie Carturesti: CĂRTUREȘTI NON-STOP

Click aici sa vezi lista cu toate promotiile de la , sau click aici sa te intorci la lista cu site-uri. Click pe numele promotiei pentru a o accesa

CĂRTUREȘTI NON-STOPDurata: 6 zile, 23 ore ( promotia a expirat)
Inceput promotie: 02 Aprilie 2024 00:00
Sfarsit promotie: 08 Aprilie 2024 23:00

Descriere:
Trage aer în piept, închide ochii și imaginează un răspuns: există o librărie deschisă non-stop, cu sute de mii de produse care se potrivesc bine cu cărțile în limba română și engleză și care poate livra în 24 de ore?

Pot veni cadourile gata împachetate fără costuri suplimentare?

Răspunsul e doar unul: da, există! Iar în luna aprilie, acest loc desprins din vis împlinește 15 ani!

Pentru cei care au trecut pragul carturesti.ro încă din prima zi, cei care au citit, desenat, ascultat muzică și completat serii manga de pe carturesti.ro de-a lungul anilor, până la cei care ne descoperă azi sau o vor face în zilele următoare – avem reduceri aniversare!

Am pus în selecție tot ce ați iubit mai mult de-a lungul timpului. Ofertele includ reduceri de până la 50%, în perioada 2 - 8 aprilie, doar pe carturesti.ro. Livrăm în toată țara, dar și peste hotare.

Vino pe carturesti.ro și bea un ceai, alege o carte, două sau chiar cinci, dăruiește un vinil sau cumpără-ți stiloul mult dorit. Hai să vezi ce ți-am pregătit!

Campanie valabilă doar pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil. Nu se cumulează cu alte promoții și reduceri valabile pe site.