Promotie Carturesti: Raftul Bookfest 2024

Click aici sa vezi lista cu toate promotiile de la , sau click aici sa te intorci la lista cu site-uri. Click pe numele promotiei pentru a o accesa

Raftul Bookfest 2024Durata: 13 zile, 23 ore ( promotia a expirat)
Inceput promotie: 30 Mai 2024 00:00
Sfarsit promotie: 12 Iunie 2024 23:59

Descriere:
Domnișoarelor, doamnelor și domnilor, cu ocazia celei de-a XVII-a ediții a Salonului internațional de carte de la București, Bookfest 2024, vă invităm la rândul nostru la târg pe carturesti.ro! Avem plăcerea de a susține efortul editurilor prezente la Bookfest cu un raft online dedicat noutăților, cărora le adăugăm și cele mai călduroase recomandări din primăvara acestui an.
Bookfest are loc între 29 mai și 2 iunie la București, cu un invitat de onoare apropiat nouă tuturor: Republica Moldova. Mai multe despre Te cuprind, Republica Moldova, umbrela care reunește cele aproape 40 de evenimente dedicate din program, găsiți aici.
În plus, ca lectura să meargă ca pe roate, oferim transport gratuit tuturor titlurilor din raftul Bookfest în perioada 29 mai - 12 iunie.


Bifați transport gratuit dintre modalitățile de plată disponibile în pagina alege metoda și adresa de livare*.


Campanie valabilă în limita stocului disponibil doar pe carturesti.ro.*Transportul gratuit nu se aplică livrărilor in strainatate și livrării cu bicicleta.