Reduceri Editura Arthur

Vezi mai jos lista cu promotii / reduceri pentru , sau click aici sa te intorci la lista cu site-uri. Click pe numele promotiei pentru a o accesa

Cărți și pachete cu cărți de la Editura Arthur

Durata: 28 zile, 22 ore ( 2 zile, 11 ore ramase)
Inceput promotie: 01 Februarie 2024 01:00
Sfarsit promotie: 29 Februarie 2024 23:00

Descriere:
Pentru perioada 1-29 februarie 2024 Editura Arthur va avea următoarele campanii comerciale:

1. Campania pe titluri individuale – Aventuri la înălțime- 20% reducere
- LP: https://www.editura-arthur.ro/cat/3/1600-carti-de-iubit
Copy campanie:
Februarie este despre aventuri la înălțime. Este ultima lună de iarnă și nerăbdarea crește. Te simți super erou după zilele friguroase din ianuarie.
Și tocmai pentru că primăvara este atât de aproape, cel mai indicat lucru este să-ți încarci bateriile și imaginația cu idei inedite pentru zilele calde.
Cărțile de aventură sunt o explozie palpitantă pentru mințile copiilor. Îți dau entuziasm, te trimit în misiuni întortocheate și aventuri îndrăznețe.
Trebuie doar să alegi ce vrei să fii, posibilitățile sunt infinite: pirat, explorator, erou, vânător de comori sau un super cititor.
Ai 20% reducere la cărțile pentru copii. Aventuri la înălțime!

2. Cea de-a doua campanie pe pachete – Aventurierii cărților - 22% reducere
– LP https://www.editura-arthur.ro/cat/3/cele-mai-indragite-carti-la-pachet
Copy campanie:
Misiunea ta în luna februarie este să-ți trezești spiritul de aventurier. Este în tine, cuibărit și așteaptă nerăbdător un impuls, o împunsătură, o idee fulgerătoare sau să întorci pur si simplu o pagina. Stârnește-l citind o nouă serie de cărți de aventură, aruncă-te în acțiune și o să vezi că ai puteri nebănuite și o energie demnă de cei mai celebrii super eroi. Intră în gașca celor mai temuți cititori, cei care citesc carte după carte, iar imaginația lor este fără margini. Ei sunt aventurierii cărților și misiunea lor este reducerea de 22% la pachetele de cărți pentru copii.