Istoric Preturi

Reduceri Trada

Vezi mai jos lista cu promotii / reduceri pentru , sau click aici sa te intorci la lista cu site-uri. Click pe numele promotiei pentru a o accesa

Reduceri la Vopsea de ParDurata: 38 zile, 11 ore ( 20 ore ramase)
Inceput promotie: 23 Septembrie 2020 13:00
Sfarsit promotie: 31 Octombrie 2020 23:00

Descriere:
Vopsirea parului este o adevarata arta la care fiecare femeie apeleaza atunci cand isi doreste un aspect fizic de invidiat. O vopsea potrivita complimenteaza look-ul unei femei si ii ofera incredere in sine.
Schimbarea culorii parului fie ca e vorba de una discreta, constand mai degraba in adaugarea unui plus de stralucire, sau de una radicala se face mereu cu o vopsea de calitate.
Vopsele de par profesionale au culori senzuale, bogate si voluptoase. Acestea ofera colorare absoluta si acoperire perfecta a parului alb in nuante intense, profunde si de lunga durata.
Cele mai cunoscute si apreciate branduri de vopsea sunt: Loncolor, Garnier si L`Oreal. Acestea se adreseaza atat femeilor care doresc o vopsea de par clasica, permanenta, cu amoniac,  cat si celor care prefera vopseua semipermanenta sau o alta  mai delicata cu firul de par, respectiv vopseaua de par fara amoniac.

Preturi foarte bune si stocuri pentru:

Vopsea Loncolor - http://bit.ly/vopsea-de-par-loncolor

Vopsea de Par Garnier - http://bit.ly/vopsea-de-par-garnier

Vopsea de Par L'Oreal - http://bit.ly/vopsea-de-par-loreal


BACK TO SCHOOL - Mari Reduceri la instrumente de Scris

Durata: 61 zile ( 20 ore ramase)
Inceput promotie: 01 Septembrie 2020 00:00
Sfarsit promotie: 31 Octombrie 2020 23:00

Descriere:
Fie ca vorbim de stilouri, pixuri, creioane sau rollere, toate aceste instrumente de scris reprezinta optiuni clare atunci cand dorim produse fiabile.
Gama noastra de instrumente de scris cuprinde obiecte create cu scopul de a satisface cu succes nevoia scrierii uzuale, dar si de a garanta calitatea unui produs de marca rezistent in timp.

Avem stocuri si preturi foarte bune la pixuri, creioane si stilouri de inalta calitate pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte!

Produse de top:
Stilouri:

Cele mai sofisticate instrumente de scris o reprezinta modelele de stilouri. Sunt atent si minutios create, reusind sa impresioneze prin design.
Producatori precum Parker sau Pelikan investesc constant in materiale de calitate pentru a oferi utiizatorilor un produs finit exceptional. Un stilou Parker sau un stilou Pelikan poate reeprezenta un cadou de referinta.
Notele de eleganta si materialele de calitate pot clasa un stilou in topul realizat cu instrumente de lux.

Pixuri:

Un pix poate fi folosit la scrierea zilnica devenind obiect preferat de lucru.
Datorita materialelor pretioase cat si a designului elegant din care sunt realizate, putem spune ca variantele existente de pixuri de lux pot sublinia un anumit statut social, sau pot reprezenta obiecte importante ale unei colectii.
Ca si modele preferate, utilizatorii aleg pixuri Parker, Rotring, cat si pixuri Pelikan atat pentru uz personal, dar si pentru a le face cadou.

Rollere

Gama de rollere cuprinde instrumente de scris ce folosesc un varf gros, cu bila. Pot fi utilizate pentru o scriere uniforma perfect controlata pe baza de cerneala.
Rollerele sunt repere de calitate si eleganta fiind realizate din materiale si pietre pretioase precum aurul, argintul sau paladiu.
Ca si producatori importanti al acestui instrument de lux sunt Parker, Rotring si Pelikan.

Creioane mecanice

Pentru desen sau schite se folosesc creioane mecanice. Datorita faptului ca pot fi usor reincarcate cu mine, durata lor de viata este foarte mare.
Parker, Pelikan si Rotring ofera o gama complexa de creioane mecanice. In functie de preferinte exista modele simple, cat si modele echipate cu mecanisme pentru diferite duritati ale minei cu optiuni multiple de grosime. Pot avea diverse culori cu striatii sau straluciri elegante.