Istoric Preturi

Promotie Trada: Reduceri la Vopsea de Par

Click aici sa vezi lista cu toate promotiile de la , sau click aici sa te intorci la lista cu site-uri. Click pe numele promotiei pentru a o accesa

Reduceri la Vopsea de ParDurata: 38 zile, 11 ore ( 4 zile, 13 ore ramase)
Inceput promotie: 23 Septembrie 2020 13:00
Sfarsit promotie: 31 Octombrie 2020 23:00

Descriere:
Vopsirea parului este o adevarata arta la care fiecare femeie apeleaza atunci cand isi doreste un aspect fizic de invidiat. O vopsea potrivita complimenteaza look-ul unei femei si ii ofera incredere in sine.
Schimbarea culorii parului fie ca e vorba de una discreta, constand mai degraba in adaugarea unui plus de stralucire, sau de una radicala se face mereu cu o vopsea de calitate.
Vopsele de par profesionale au culori senzuale, bogate si voluptoase. Acestea ofera colorare absoluta si acoperire perfecta a parului alb in nuante intense, profunde si de lunga durata.
Cele mai cunoscute si apreciate branduri de vopsea sunt: Loncolor, Garnier si L`Oreal. Acestea se adreseaza atat femeilor care doresc o vopsea de par clasica, permanenta, cu amoniac,  cat si celor care prefera vopseua semipermanenta sau o alta  mai delicata cu firul de par, respectiv vopseaua de par fara amoniac.

Preturi foarte bune si stocuri pentru:

Vopsea Loncolor - http://bit.ly/vopsea-de-par-loncolor

Vopsea de Par Garnier - http://bit.ly/vopsea-de-par-garnier

Vopsea de Par L'Oreal - http://bit.ly/vopsea-de-par-loreal